Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Velvet Orchid - EDP

Brand: Tom Ford
Parfumul Velvet Orchid este o oglindă a femeii moderne, care-i oferă stilul său extraordinar. Este un parfum îmbătător, care oferă cele mai bune tonuri. Florile delicate se combină c bergamot… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Parfumul Velvet Orchid este o oglindă a femeii moderne, care-i oferă stilul său extraordinar. Este un parfum îmbătător, care oferă cele mai bune tonuri. Florile delicate se combină c bergamot proaspăt, care poartă un dram de rom și miere. Parfumul se închide cu aroma lemnului de santal, labdanum, smirnă și vanilie dulce. Fiți originală și unică cu aroma Orchid Velvet.

Parfumul a fost lansat pe piață în anul 2014.

Compoziție

Cap

bergamota, mandarine, miere, rom

inimă

ulei de trandafir turcesc, iasomie, magnolie, orhidee, holiotrope, narcis, zambile, floare de portocal

Fundație

vanilie, lemn de santal, balsam peru, labdanum, mir, piele de căprioară

Produsul este, de asemenea, în secțiunile