Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Tommy Girl - EDT

Parfumuri florale-fructe. Tommy Hilfiger Tommy Girl este un elegant, construit pe succesul primei sale parfum. Este adevărat buchet de flori salbatice, proaspete ca roua de dimineață pe flori de… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Parfumuri florale-fructe. Tommy Hilfiger Tommy Girl este un elegant, construit pe succesul primei sale parfum. Este adevărat buchet de flori salbatice, proaspete ca roua de dimineață pe flori de primăvară luncă. Visul departe cu Tommy Fata prea!

Parfum fost lansat în 1996.

Compoziție

Cap

coacăz negru, mere, mandarine, menta

inimă

Heather, caprifoi, violet, trandafir, iasomie, magnolie, crin

Fundație

Lemn de santal, lemn de cedru