Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Valentina Acqua Floreale - EDT

Brand: Valentino Cod: pVL041

Descriere

Valentina Acqua Floreal se bazează pe Valentino parfum din 2011 - este un parfum floral oriental pentru femei. Parfumier Olivier Cresp este lăsat în crearea de parfumuri inspirate de înflorit grădină de vară și o atmosferă lipsită de griji de vară. Parfum flacon este decorat cu petale de flori albe.

A fost lansat în 2013.

Compoziție

Cap

bergamot, florii de portocal

inimă

iasomie, tuberoza, Mimosa, neroli

Fundație

ambră, patchouli

Parametrii

Origine
Italiană

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Valentino

Valentino Garavani sa născut în orașul italian Voghera în 1932 și a absolvit Școala de Artă și Design. Valentino Garavani, care este la fel ca toate stele mari cunoscute de numele lui, este cea mai mare couturier italian și unul dintre cele mai respectate designeri demonstreze în Paris. Este sinonim cu rochii de seara senzationale linii curate-cut la femeile slabe, cu înflorituri indraznete, cum ar fi volane, broderii romantice și utilizarea judicioasă a umbra lui preferat de culoare rosu aprins. În aceeași ordine de idei sunt, de asemenea, caracterizate prin mirosul, care sunt subliniate eleganta pura si senzualitate.

Mai multe detalii despre marca Valentino va citi în nostru revista.

Valentino
zile
:
ore
:
minute
:
secunde