Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Vanitas - EDP

Brand: Versace
Clipă de frumusețe capturate în un parfum clar și seducător, în timp ce provocând simțurile și imaginația. Plutește în aer, vraja ei imperios drogarea simtul mirosului, care materializează într-o… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Clipă de frumusețe capturate în un parfum clar și seducător, în timp ce provocând simțurile și imaginația. Plutește în aer, vraja ei imperios drogarea simtul mirosului, care materializează într-o realitate minunat. Există o parte cu totul nou de ego-ul feminin - cea mai adevărată, reprezentat de un parfum. Vanitas este aici! Vanitas - un veritabil elemente de legătură alese și combinate cu un accent pe armonie perfectă. Excitingly bogat și voluptoase flori Tiare sunt susținute și de tone de var și a freziei înălțată și drapat în accente senzuale de lemn de cedru și boabe de tonka.

Caseta este plin de aur, decorate cu frunze de iedera motiv nou, subliniaza fidel forma neobisnuita a sticlei. Modernă se întâlnește cu clasic prin contrastul de aur strălucitor și Matt. Proeminent logo negru lucios în mijlocul cutiei, pachetul adauga o nota de suflet feminin elegant de energie de culoare. Liniile fine din metal auriu strălucitor evoca imagini ale unui braț gol de sex feminin. Span peste un corp de sticlă transparentă de sticlă, ceea ce îl face mai moale de design rezultat evocă seductie si feminitate. Capac transparent auster împodobită cu lucios trupa de metal de aur gravate cu o frunză de iederă, deoarece devine aproape o operă de artă.

A fost lansat în 2011.

Compoziție

Cap

var

inimă

frezii, flori Tiare

Fundație

lemn de cedru, boabe de tonka

Parametrii

Origine
Italiană