Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Woman - EDP

Brand: Christina Aguilera Cod: pAG057
Variante produs (1):

Descriere

Christina Aquilera lanseaza noua femeie parfum. Acest parfum întruchipează adevărata feminitate. Femeia senzuala, veselă și mai ales o femeie care se simte sexy.

Scent deschide acorduri de bergamota, piper roz, litchi și pere. Inima include magnolie, trandafir, frunze de violete și miere. Baza este format din chihlimbar, boabe de tonka si lemn de santal.

Navona parfum, care a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

pere, lychee, piper roz, bergamot

inimă

Rose, frunze de violeta, miere, magnolie

Fundație

Boabe de tonka, lemn de santal, ambră

Produkt je také v sekcích

Brand: Christina Aguilera

Christina Aguilera sa născut în 1980 în New York City. În opt ani, în primul rând a apărut într-un show TV de căutare de talente, care, deși nu a reușit, dar a câștigat experiență, care mai târziu foarte util. Doi ani mai târziu ea a cântat imnul național pentru Steelers Pittsburgh și Pittsburgh Penguins, iar de atunci cariera ei în creștere încet. Ca orice celebritate, ea a creat o serie de parfumuri sub numele lui.

Despre Christina și parfumuri care poartă numele ei pot afla mai multe de la nostru revista.

Christina Aguilera
zile
:
ore
:
minute
:
secunde