Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Manifesto L´ Eclat - EDT

Yves Saint Laurent Manifesto L´Eclat este un parfum oriental, floral, care simbolizează puterea, simțul stilului și feminitatea. Aroma se deschide cu tonuri de bergamot proaspăt, coacăz, neroli și… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Yves Saint Laurent Manifesto L´Eclat este un parfum oriental, floral, care simbolizează puterea, simțul stilului și feminitatea. Aroma se deschide cu tonuri de bergamot proaspăt, coacăz, neroli și ceai verde. Florile delicate, lemnu de santal și vanilia dulce însoțesc această compoziție. Parfumul a fost creat de Anne Flipo și Loc Dong.

Parfumul a fost lansat în anul 2014.

Compoziție

Cap

coacăze, neroli, ceai verde, bergamotă

inimă

trandafir rosu, floare de portocal, iasomie, frezie

Fundație

lemn de cașmir, lemn de santal, vanilie, boabe tonka

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde