Parfumuri iconice din toată lumea

Chanel No. 5

 

Coco Chanel și-a dorit ca primul său parfum să îmbine săpun, lămâi și flori de cireș din sudul Franței, unde și-a petrecut copilăria. Parfumierul de la curtea ei, Ernest Beaux, a creat eșantioanele dintre care Coco a ales nr. 5. Așa în anul 1921, s-a născut cel mai faimos parfum din lume.

Parfumul Chanel No. 5 combină note florale și lemnoase, care sunt decorate cu trandafiri, vanilie și iasomie. Accentul nobil face ca acest parfum să fie alegerea ideală pentru ocazii speciale. Deja de peste 100 de ani este adorat de femeile din întreaga lume.

Chanel no. 5
Chanel

Dior - Fahrenheit

Dragostea pentru unicitate a fost cea care l-a determinat în anul 1988 pe Dior să creeze aroma Fahrenheit. Această apă de toaletă senzuală pentru bărbați a cucerit piața și a devenit cel mai bine vândut parfum din istorie. Dior l-a creat pentru un bărbat cu o personalitate puternică și gingașă în același timp.

E pentru un tip dur cu inimă romantică, pentru un manager de succes și pentru un sportiv activ. Fahrenheit miroase a caprifoi, piele și păducel. Marginile sunt de coacăze, lemn de cedru cu vanilie și libertate nemărginită.

Dior Fahrenheit
Dior

Calvin Klein - Eternity

Calvin Klein a luat prospețimea primăverii, nonșalanța verii și un drob de dragoste și a făurit din ele în anul 1988 parfumul său atemporal Eternity. Parfumul ușor celebrează eternitatea iubirii și sentimentul de fericire, evocând soarele și vântul în păr.

Este perfect pentru zilele obișnuite și și clipele unice. Vă va surprinde cu rezistența sa și o armonie delicată de flori și fructe. Notele fructate sunt urmate de bujor, iasomie și și note îmbătătoare de mosc. Vă întrebați, ce parfum are dragostea adevărată? La fel ca și povestea de dragoste Eternity.

Eternity
CK

Dior - J´adore

Parfumul J´adore de la Christian Dior a fost creat în anul 1999. Designerul a combinat accente florale îmbătătoare și fructe atractive într-un ansamblu perfect care va impresiona atât în timpul zilei de lucru, cât și la o întâlnire romantică. 

Notele decente ale parfumului floral de vis J'adore sunt înfrumusețate cu fructe, ylang-ylang, trandafiri de Damasc și mosc delicat. Flaconul luxos pune în valoare curbele senzuale ale legendarei amfore create de Christian Dior. În partea de sus este decorată cu o aplicație, care face referire la colierul iconic al femeilor Maasai.

J´adore
Dior

Flower by Kenzo

Celebrul parfum a fost creat în anul 2000 de genialul designer Kenzo, care și-a dat seama că macul încă nu avea o aromă. Extravagantul magician al modei i-a oferit-o. A creat un parfum delicat dedicat unicității și puterii naturii.

Inspirația pentru acest parfum a fost farmecul macului în contrast cu viața din oraș. Parfumul neobișnuit se distinge prin puritatea violetelor, tandrețea trandafirului bulgăresc și prospețimea coacăzului. Flower by Kenzo - mereu frumoasă prin simplitatea, delicatețea și puterea sa.

Flower by Kenzo
Kenzo

Calvin Klein - One

Parfumul proaspăt One de la megastarul din lumea designului Calvin Klein a apărut pe piață în anul 1994. Formula unisex celebrează tinerețea, euforia și originalitatea. A șocat prin faptul că nu este nici floral feminin, nici picant masculin. Îi provoacă pe toți să-și definească identitatea în felul lor.

Aroma lejeră a parfumului One combină mandarine, papaya, bermagot și lămâie în acorduri suculente care sunt împodobite cu petale de violete, iasomie sau trandafir. Simbioza dintre ambră și nucșoară este carismatică.

CK One
CK

Chloé

Elegant și pur, acesta este parfumul Chloé, care aduce un omagiu libertății. și feminității. A intrat pe piață în anul 2008 și poartă cu mândrie mesajul simbolului modei franceze Chloé. Parfumul floral-pudrat este plin de senzualitate. Acesta aparține tuturor femeilor care iubesc moda jucăușă și creativitatea.

Acest parfum franțuzesc miroase a litchi îmbătător, bujor și frezie. Armonia florală este definită de trandafiri, lăcrămioare și magnolie. Flaconul luxos este realizat din sticlă plisată cu precizie, iar la gât este împodobit cu o fundă legată manual.

Chloé Chloé
Chloé

Lancôme - La Vie Est Belle

Aroma de iris, iasomie arabă, puțină portocală și patchouli. Veți descoperi o nouă filozofie de viață ascunsă în parfumul La Vie Est Belle de la marca Lancôme, lansat în anul 2012 și creat de maeștrii în arta parfumului.

Aroma feminină delicată, este un omagiu fericirii, libertății și reprezintă abordarea pozitivă a vieții. Julia Robert, care a devenit fața parfumului, a contribuit la răspândirea acestei filosofii. Mirosiți-l și veți vedea că... "La Vie Est Belle" sau viața este frumoasă.

La vie est belle
Lancome
Všechny ikonické parfémy