loading

 

Încă nu ați inventat cu ce cadou o veți surprinde anul acesta? Sau aveți câteva idei, dar nu vă puteți decide , care cadou îi va plăcea cel mai mult? Ați dori să fie într-adevăr încântată de cadou? Atunci veniți să vă inspirați cu cele 10 TOP cadouri. Am ales pentru dumneavoastră cadouri, pentru care vă va iubi (și mai mult)

 

1. Fără geantă nici un pas

Geanta e pur și simplu necesară. Are nevoie de ea în fiecare zi și în mod ideal în fiecare zi de alta. :) Trebuie să o asorteze cu outfitul. Ce culoare poartă jumătatea dumneavoastră mai des?  Nu sunteți încrezut? Atunci vă recomandăm: Cumpărați-i o geantă calitativă neagră și nu veți da greș.

 

2. Aromă prospătă pentru doamne

Există parfumuri la care femeile visează, dar singure nu le vor cumpăra niciodată. După cum se știe Chloé este unul dintre ele . Și în plus, Crăciunul fără parfum e la fel ca și Crăciunul fără dulciuri.

 

3. Perle adevărate pentru cea unică

Perlele adevărate sun prezente în echipamentul oricărei doamne de secole în șir. Dacă iubitei dumneavoastră  îi lipsesc în caseta de bijuterii, atunci nu ezitați să o completați. Puteți alege cerii sau colier cu pierle, de exemplu, în combinație cu cristale, care pot fi detașate și purtate separat.

 

4. Bijuterii strălucitoare pe mâină

Trebuie să spunem, că toate femeile iubesc lucrurile strălucitoare. J Atunci când văd ceva strălucitor, își doresc acest lucru imediat. Dacă e vorba de cristalele Swarovski care strălucesc pe cadranul ceasului, atunci fiți siguri că nu veți da greș cu cadoul.

 

5. Ca să se țină banii de ea

E demonstrrat că portmoneele de culoare roșie sunt cele mai preferate. Cum așa? Cu siguranță nu este vorba de un trend de modă. Despre portmoneele roșii se spune că atrap banii. Credeți că este o superstiție? Încercați și veți vedea… Dar cel puțin va arăta luxos :)

 

 

6. Uleiuri relaxante pentru baie

Răsfățați-vă femeia iubită. Sau lăsați-o să relaxeze  singură, iar dumneavoastră între timp puteți sta cu copiii. :) Ea va umplea cada cu apă fierbinte, va adăuga ulei relaxant și peste o oră va reveni fericită, liniștită și odihnită. 

 

7. Dorința secretă a fiecărei femei

Lenjeria intimă de la Calvin Klein și-o dorește fiecare femeie. Dar nu vrea să și-o cumpere singură. Așadar împliniți-i visul și pregătiți-i o supriză stilată sub pomul de Crăciun.

 

8. Lumânare pentru atmosfera relaxantă

Lumânarea e rețeta garantată pentru o atmosféra relaxantă acasă. Mai ales iarna. Dacă nu știți care să o alegeți, atunci vă recomandăm Yankee Candle. Va arde tocmai  150 de ore și în plus fiecare femeie știe că  Yankee Candle nu e o simplă lumânare, dar și dragoste.

 

9. Căciulă stilată cu pompon

Iarna femeile nu au posibilitatea de a folosi multe accesorii. Căciulile însă fac excepție. Încălzesc și în plus vor decora orice outfit nu numai la munte. Alegeți piese elegante cu pompon.

 

10. Brățară, care oferă energie

Bijuteriile vor încânta orice femeie. Iar atunci când sunt completate cu un mesaj personal, le vor aprecia și mai mult. Brățara cu arborele vieții, simbolul energiei nu numai  o va înfrumuseța, dar îi va oferi și energie interioară.

info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Produse de marcă
și originale
x
Cu mare drag adaptăm ofertele personalizate pentru Dvs, și pentru ca să reușim, utilizăm fișierele cookie.
Utilizând acest site, vă dați acordul pentru utilizarea cookie. Mai multe informații
OK
prvni