Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132


Ce își doresc femeile? O întrebare de care sunt preocupați toți bărbații atât de demult, încât au început să o studieze chiar și savanții, regizorii din Hollywood și se discută pe rețelele sociale :-). Răspunsul însă este foarte simplu...

Doriți să încântați  femeia iubită, mama, bunica prietena sau sora? Noi vă putem recomanda cadouri cu care nu veți da greș.

 

 

 

1. Fără geantă nici un pas

De poșetă pur și simplu are nevoie. Are nevoie de ea în fiecare zi și ideal în fiecare zi alta. Pentru că trebuie să se combine cu outfitul. De ce culoare e geanta pe care o poartă cel mai des persoana iubită? Nu sunteți încrezuți? Recomandarea noastră sună: Cu o geantă calitativă de culoare neagră, roșie sau gri nu veți da greș.

 

 

 

2. Aromă prospătă pentru femei

Există parfumuri pe care femeile și le doresc, dar singure nu le vor cumpăra niciodată. Cum știm cu toții, Chloé este unul dintre ele. Iar dacă totuș această aromă fermecătoare nu este cea a EI, puteți alege din sutele de arome, pe care femeile le adoră.

 

 

 

5. Ca să se țină banii de ea

A fost demonstrat, că culoarea roșie câștigă , când vine vorba de alegerea culorii pentru portmoneu. De ce? Desigur nu e vorba numai de un trend actual. Despre portmoneele roșii se spune, că atrag banii. Credeți că e o superstiție? Încercați și veți vedea...Dar cel puțin veți constata că arată luxos :-)

 

 

 

6. Dorința secretă a fiecărei femei

Lenjeria intimă de la Calvin Klein și-o dorește în taină orice femeie. Este foarte confortabilă, dar totodată periculos de sexy. O va aprecia orice femeie, care preferă simplitatea și stilul sport. Lenjeria intimă care se aranjează bine, e un cadou bun nu numai pentru ea, dar și pentru el...:-)

 

 

 

8. Nu numai nervi de oțel

Bijuteriile din aur și argint sunt splendide, dar oțelul e oțel. Nu numai că poate fi combinat cu orice, dar se potrivețte pentru outfiturile de sărbătoare, cele de serviciu de plimbare și concomitent bijuteriile din oțel sunt hipoalergenice. Deci nu trebuie să vă fie frică, că veți alege o bijuterie pe care nu o veți purta.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde