Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Garantăm livrarea până de Crăciun - mai multe informații aici.
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Alegeți un cadou potrivit pentru bărbați, fie că e pentru partener, tată sau fiu?

Îți oferim SELECȚIA TOP cu cele mai inspirative cadouri pentru bărbați, cu care sigur nu vei da greș.

 

 

1. Aroma masculină îi va plăcea

Chiar dacă fiecare dintre noi își imaginează diferit idealul frumuseții bărbătești, toate vom fi de acord că nu e nimic mai sexy, decât un bărbat îngrijit, care miroase frumos.

 

 

2. Focusat pe detaliu

Bărbații nu sunt așa “coțofene“, cum suntem noi femeile. Și așa mulți dintre ei țin cont de detalii. Butonii stilați vor accentua look-ul său ideal la o întâlnire de afaceri și la party.

 

3. Y-front sau boxeri?

Fiecare bărbat știe foarte bine, în care model de lenjerie intimă se simte el însuși. Modelele mai largi sunt mai confortabile, dar chiloții cu croială y-front și boxerii îi evidențiază masculinitatea. Ce variantă vei alege pentru partenerul tău?

 

4. Accesoriu inteligent

A început recent să meargă la sala de forță și lucrează pentru a avea un abdomen perfect? Arată-i cât de mult îl susții și motivează-l spre performanțe noi cu o nouă brățară fitness.

 

 

 

6. Cum să ai un sf. Valentin frumos?

Dăi de înțeles, că seara de azi nu va sfârși doar cu cina. Noaptea petrecută împreună va căpăta dimensiuni noi și intense. Trezește în el eroul nopții tale de sf. Valentin.

 

zile
:
ore
:
minute
:
secunde