loading

 

1. Aroma bărbătească îi va sta bine

Fiecare din noi își imaginează idealul frumuseții diferit și trebuie să recunoaștem că și imaginea unui cowboy cu fața bătută de vânt și aromă cu note de paie și transpirație de la munca grea este destul de exitantă... Însă nimic nu este mai sexy decât un bărbat îngrijit și parfumat. Cu Lacoste Essential, una dintre cele mai vândute ape de toaletă pentru bărbați, nu veți da greș...​​​​​​​

2. E timpul pentru un ceas?

Ceea ce reprezintă pentru femei bijuteriile, sunt pentru bărbați ceasurile. Nici boom-mul celor mai inteligente smartphonuri nu a dat jos ceasul de pe mâna bărbaților. Ceasul stilat nu poate fi înlocuit cu nimic. Mai ales pentru bărbații din mediul de afaceri sunt MUST HAVE. Când alegeți ceasul gândiți-vă la necesitățile lui. Un sportiv va fi încântat de un ceas, care îl va ajuta să îmbunătățească antrenamentul, un manajer de un ceas care se asortează minunat cu costumul.

3. Boxeri briefs sau largi?

...întrebare, pe care o hotărăsc femeile deja de câteva decenii, fiecare bărbat având răspunsul clar în care fel de lenjerie de corp se simte el însuși. Nu încercați să-l convingeți să poarte boxeri briefs , dacă are setarul plin cu boxeri largi. Iar dacă preferă boxerii briefs, procurați-i câteva perechi de lux de la branduri bine cunoscute. Încercați boxerii de la Calvin Klein. Poate că vă va destăinui , ce vede în ei Beckham ...

4. Fără portmoneu nici un pas

Atunci când alegeți un portmoneu pentru femei, trebuie să alegeți de preferință unul cu mult spațiu pentru carduri, cartele de fidelitate, chitanțe, fotografii și alte secrete. În cazul bărbaților totul este în mod opus. Cu cât mai mic portmoneul, cu atât mai bine. Spre deosebire de femei nu-l poartă în poșete spațioase, dar de cele mai dese ori în buzunarul din spate al pantalonilor sau în buzunarul de la piept al sacoului. E important să alegeți un portmoneu din piele de calitate bună, așa ca să reziste cât mai mult timp. Bărbaților nu le place să schimbe portmoneul atât de des, cum o fac partenerele lor.

5. Bijuterii penru bărbați

Procesul de alegere a bijuteriilor pentru bărbați nu este atât de dificil, cum s-ar părea la prima vedere. Pentru un bărbat elegant, care petrece ziua întreagă în costum, cea mai bună alegere va fi agrafa pentru cravată sau butoni silați. îl veți bucura cu o brățară dintr-o combinație din oțel și piele. Pentru bărbații care poartă lănțișoare, alegeți un colier cu plăcuțe de identificare sau cu alt pandativ tipic bărbătesc.

 

6. Un bărbat adevărat are grijă de sine

Parfumul îl avem deja ales, dar ce facem cu cosmeticele? Și bărbații au nevoie de îngrijire corespunzătoare pentru piele, chiar dacă nu au nevoie de câteva creme, măști sau loțiuni diferite. Bărbații se bazează pe cosmetice calitative după ras, gel de duș răcoritor și șampon. Ideale sunt seturile cadou, care conțin anume aceste produse. Cosmetica poate avea aromă cu note de piper negru sau alte mirodenii, iar pentru un bărbat încântat de sport, alegeți arome proaspete.

info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Transport gratuit
de la 499 lei
x
Cu mare drag adaptăm ofertele personalizate pentru Dvs, și pentru ca să reușim, utilizăm fișierele cookie.
Utilizând acest site, vă dați acordul pentru utilizarea cookie. Mai multe informații
OK
prvni