Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

 

Chiar dacă iubitul tău nu așteaptă nerăbdător sărbătoarea dragostei, un cadou din inimă îl va bucura cu siguranță.

Inspiră-te cu ideile noastre verificate de cadouri nu doar de Valentin.

 

 

Parfumuri senzuale

 

Nimic nu e mai sexy, decât un bărbat îngrijit și parfumat. Bucură-l cu parfumul său preferat, care îți va aminti de el ziua întreagă.

 

 

Bijuterii pentru bărbați

 

Nu doar femeile poartă cu plăcere bijuterii. Jumătății tale dragi îi va sta bine cu oțel, piele sau brățări minerale.

 

Boxerii nu pot lipsi din listă

 

Dăruiește-i o piesă luxoasă, care o va păstra în comodă. Încearcă spre exemplu, marca Calvin Klein. Poate că îți va dezvălui ce vede în ei Backham...

 

Informat la fiecare pas

 

Cu un sporttester îl vei încânta fie că e pasionat de sport sau de tehnologii. Acum va avea la îndemână toate informațiile despre numărul de pași, caloriile arse sau calitatea somnului.

 

 

 

Barba ca de la salon

 

Barba perfect îngrijită este în prezent un lucru obișnuit. Oferă-i cele mai bune barber cosmetice, care vor deveni o parte plăcută a rutinei sale de dimineață.

 

 

Pentru clipele frumoase în doi

 

De data aceasta nu va sfârși totul cu cina. Condimentați-vă seara de sfântul Valentin cu ceva nou și necunoscut.

 

 

Îngrijire pentru bărbații adevărați

 

Chiar și pielea sau tenul bărbaților merită cea mai bună îngrijire. Dăruiește-i cosmetice de îngrijire, datorită căreia ritualul cosmetic va deveni o plăcere.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde