Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Garantăm livrarea până de Crăciun - mai multe informații aici.
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Pregătește-te de sărbătoarea sfântului Valentin. Inspiră-te cu ideile noastre de Ziua Îndrăgostiților, pe care poți miza și care cu siguranță vor bucura oricare femeie.

Cadourile romantice oferite cu dragoste vor spune mai mult decât mii de cuvinte...

 

1. Pentru o atmosferă plăcută

Cina la lumina lumânărilor va crea atmosfera ideală. O romantica și mai mare, poate fi asigurată doar de trosnitul lemnului, un sunet fin oferit de fitilul unic al lumânării  Woodwick.
 

 

3. Aromă senzuală

Alege pentru ea un parfum senzual, cu care îi vei arăta că este zeița ta. Un parfum potrivit poate completa orice outfit și poate evidenția sexappeal-ul celei, care îl poartă.

 

5. Timpul potrivit pentru dragoste

Poate că e doar Ziua Îndrăgostiților, sau poate e ocazia minunată să o surprinzi cu adevărat. Setul cadou  Rosefield îi va arăta clar, ce gust perfect ai.

 

6. O piesă roșie în garderoba ei

Fie că îi vei dărui un pulover roșu sau o eșarfă roșie, cu care se va înfășura sau un clutch roșu, cu care va veni la întâlnirea următoare - mesajul va fi clar. Fiecare fată știe că roșul este culoarea dragostei și pasiunii.

 

7. Baie romantică

Femeia vrea să fie răsfățată. Oferă-i o experiență unică cu spumă aromată, lumânări și un pahar de vin spumant. Poate că te va invita să faceți baie împreună. :-)

 

8. Brățară cu simbolul dragostei

Ce îi va aminti iubirea ta nemărginită? Desigur o bijuterie minunată pe încheietura mâinii. În plus nu trebuie să-i știi mărimea, brățara de la Brosway se va potrivi fiecărei femei.

 

9. Ademenire dulce

Vrei să o faci fericită cu dăruindu-i lenjerie intimă de lux … Sutienul trendy bralett de culoare neagră seducătoare va fi alegearea ideală. În plus îi vei demonstra, că ești versat în materie de lenjerie pentru femei :-)
 

 

10. Taina luxoasă

Pentru diversificarea vieții intime e timpul potrivit oricând. Taina voastră comună, care vă va ajuta să vă cunoașteți și mai bine unul pe altul. Descoperiți împreună noi dimensiuni ale plăcerii și noaptea de sf. Valentin la sigur nu va finisa cu cina…

zile
:
ore
:
minute
:
secunde