Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

 

Pregătește-te pentru Ziua Îndrăgostiților. Inspiră-te din  sfaturile noastre, punem pariu că acestea vor fi pe placul partenerei tale.

Cadourile romantice din dragoste vor spune mai mult  decât o mie de cuvinte ...

 

1. Inima în locul potrivit

Puteți dărui orice, dar un lucru este cert, un colier cu pandantiv  inima nu va dezamăgi niciodată. De ce? Deoarece  e un obiect mic pe care îl avem cu noi și care ne amintește de  persoana care ne iubește, iar  inima  este simbolul zilei Îndrăgostiților  :)

 

2. Un parfum romantic

Parfumul are o putere magică. Poate influența dispoziția, captează împrejurimile și exprimă sentimentele. O aromă plină de dragoste se potriveste atât îndrăgostiților, cât și celor care isi caută adevarata dragoste.

 

3.Un ruj roșu

Culoarea roșie este  simbolul sexului și provocării. Un clasic atemporal pentru o femeie puternică încrezută în sine, se potrivește tuturor  chiar și celor  care spun că nu le este pe  plac. Alege nuanța potrivită și devina o stea de la Hollywood.

.

 

4. Timp pentru dragoste

Un ceas elegant, cu detalii romantice, cum ar fi inimioarele și pietrele strălucitoare, se potrivește  perfect  pentru ținuta de Ziua Îndrăgostiților,  și reprezintă totodată și un cadou minunat pentru această zi specială.

 

5. O geantă roșie

Dacă sunteți în căutarea unui cadou special pentru partenera Dvs, atunci cu o geantă roșie nu veți da greș. Gențile  roșii sunt atemporale, nu ies niciodată din modă și adaugă personalitate outfitului, iar dacă mai puneți și o ciocolata în geantă veți avea doar de câștigat.

 

6. Dacă totuși ai decis

Sărbătoarea îndrăgostiților poate deveni un moment ideal pentru decizii importante. Poți să-i ceri mână în această zi și desigur  va răspunde: "Da" mai ales dacă ai să alegi un inel frumos. Dacă  crezi că acum nu este momentul potrivit, nu contează. Un inel  va fi întotdeauna plăcut, chiar dacă nu este de logodnă.

 

8. O bijuterie strălucitoare pe încheietura mâinii

Putem să spunem că aproape orice femeie este un pic coțofană :-) Când vede ceva strălucitor, trebuie să obțină asta. Creați o bijuterie originală proprie  folosind mărgelele. Această brățară are un  avantaj mare deoarece mărgelele mai  pot fi achiziționate treptat. Aveți așa  un cadou original pentru câteva sărbători de  "Valentine’s day". Adăugați de exemplu câte o pietricică pentru fiecare an petrecut împreună ...

 

9.  Un masaj cu dragoste  :)

Lumânările cosmetice pentru masaj sunt foarte populare. Aprindeți lumânarea și lăsați-o să ardă un timp. Doar mirosul îmbătător trezește  dispoziția romantică.  Lumânarea elimină ulei parfumat care se picură în palme și se răspândește pe spate ... Știți un  ritual mai bun pentru Ziua Îndrăgostiților, decât un masaj romantic?

 

 

10. Un secret intim

Încercați să diversificați viața intimă. O astfel de jucărie poate  mai mult decât vă închipuiți la prima vedere.  Un secret comun, care vă  permite să vă cunoașteți mai bine. Descoperiți  împreună o noua dimensiune a plăcerii și Ziua Îndrăgostiților nu se va termina doar cu o  cină ..

 

info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
zile
:
ore
:
minute
:
secunde
Produse de marcă
și originale
x