Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

 

Și ție îți dă târcoale întrebarea "Ce-și doresc femeile?

Acum nu trebuie să-ți mai faci griji. Inspiră-te cu ideile de cadouri de Valentin, cu care vei încânta orice femeie.

 

Pentru o atmosferă plăcută

 

Lumânările parfumate și aromele sunt un clișeu, dar de Ziua Îndăgostiților sunt indispensabile. Nimic nu poate crea o atmosferă romantică la fel ca flacără licărindă a unei lumânări. Iar dacă nu ești pasionat de focul deschis, încearcă un difuzor de arome. :-)

 

Pentru firile romantice

 

Cerceii sau colierul cu inimi emană multă romantică și dragoste. Spune-i cât de mult ții la ea cu un set de bijuteri.

 

Parfumuri seducătoare

 

Parfumul ei preferat este întotdeuna miza corectă. Flaconul de pe măsuța ei de toaletă sau de pe raftul din baie îți va sugera ce să alegi, dar dacă dorești să o surprinzi alege un parfum după gustul tău.

 

Ruj pentru buzele pătimașe

 

Ruj clasic elegant, seducător și atemporal. Pentru divele ca Marline Monroe, Brigitte Barton sau Sophia Loren au fost buzele roșii un semn distinctiv. Dăruiește-i un ruj, care îi va accentua frumusețea.

 

Pentru comorile ei

 

Veți merge anul acesta împreună la o petrecere sau la un bal? Dăruiește-i un clutch, în care își va putea ascunde toate comorile.

 

Clipe minunate de dragoste

 

Ceasul de pe mâna ei poate fi o amintire frumoasă despre timpul petrecut împreună. Are deja ceas? Dacă s-a lăsat captivată de farmecul ceasurilor, unul nu-i va fi suficient.