Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

3314-02

Ceasurile Boccia Titanium vor îndrăgosti de orice femeie căreia îi plac accesoriile elegante de înaltă calitate. Cadranul lor alb se bazează pe designul clasic - este decorat cu mâini elegante și… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Boccia Titanium vor îndrăgosti de orice femeie căreia îi plac accesoriile elegante de înaltă calitate. Cadranul lor alb se bazează pe designul clasic - este decorat cu mâini elegante și indexuri simple. Carcasa este din titan aurit, care este hipoalergenic și incredibil de ușor. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea de piele cusută maro. Tratează-te cu un domn demn.

Observații

Ceasul se livrează în Boccia Titaniumcutia originală Boccia Titanium.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri germane
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - titan - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
zile
:
ore
:
minute
:
secunde