Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Chrono Dual Time 16488/3

Brand: Festina
ceasuri Chrono biciclete sunt într - adevăr un cult. In fiecare an , este un brand Festina colecție nouă, care imediat după performanța sa devine un hit. Flops ceasuri atemporale inspirate de sport… Descriere și parametrii

Descriere

ceasuri Chrono biciclete sunt într - adevăr un cult. In fiecare an , este un brand Festina colecție nouă, care imediat după performanța sa devine un hit. Flops ceasuri atemporale inspirate de sport ciclism și tu și atașați o brățară această piesă atemporală. Fața lor întunecată impresioneaza de la prima vedere izbitoare mâinile albastre și indicii care fac aceste ceasuri foarte eye-catching accesorii. Apreciați trei cronograf cu funcție de cronometru și 24 de ore pe zi timp de ajutor soluții inovatoare dater. linii distincte de locuințe din oțel inoxidabil scară tahimetrică din oțel și pentru a muta cu textura. Pariați pe accesoriu care nu te lasă în jos.

Observații

Ceasul se livrează în Festinacutia originală Festina.

Parametrii

Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
175
Dimensiune
47 x 50 x 13 mm

Funcție

Alte
ceas dual - cardan 24 ore
Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute
Tahimetru
taheometru

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde