Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

DZ 1437

Brand: Diesel
Ceasul de la popularul brand de moda Diesel va ridica echipamentul la un nivel complet nou. Carcasa lor din plastic are o impresie masiva si este o unitate perfecta, urmand cureaua de silicon.… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul de la popularul brand de moda Diesel va ridica echipamentul la un nivel complet nou. Carcasa lor din plastic are o impresie masiva si este o unitate perfecta, urmand cureaua de silicon. Designul negru complet rupe mâinile pentru a crea un contrast elegant. Bucurați-vă de un ceas Diesel și asigurați-vă că nimeni nu vă va fi dor de tine.

Observații

Ceasul se livrează în Dieselcutia originală Diesel.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
silicon - pryž
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
80
Dimensiune
44 x 52 x 14 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde