Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Edifice EF-539D-1AVEF

Brand: Casio
de colectare a Edificiului proiectat de marca Casio cauta domni care se bucură de eleganță sportivă. Dacă prea sunt în căutarea pentru un ceas care va fi capabil să ia croitor costum de cusut și un… Descriere și parametrii

Descriere

de colectare a Edificiului proiectat de marca Casio cauta domni care se bucură de eleganță sportivă. Dacă prea sunt în căutarea pentru un ceas care va fi capabil să ia croitor costum de cusut și un kit de sport, pentru a primi acest accesoriu atemporal. Cadran negru prinde ochiul cu mâinile și indici luminescente, care asigură o bună lizibilitate a timpului. Apreciați trei cronografe, care va servi funcției cronometru, și , de asemenea , ștampila data pe poziția a patra carcasă masivă din oțel inoxidabil este încununat cu o ramă neagră, ceea ce face ca aceste ceasuri cu adevărat bucata ochi-prinderea. Fabricat din oțel de înaltă calitate, se face chiar muta, care clip de pe ceasuri de mână. Vă rugăm , de asemenea , rezistent la apă până la 100 de metri, care vă permite să urmăriți și înot. Pariați pe accesoriul pe care întotdeauna te transforma într-un adevărat gentleman.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
200
Dimensiune
49 x 54 x 12 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 30 minute
Tahimetru
taheometru

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde