Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Gran Paradise EBY-3218

Indiferent dacă purtați o ținută casual sau formală, ceasul Emily Westwood va regla întotdeauna ținuta. Cadranul lor albicios se bazează pe un aspect clasic - decorat cu mâini înguste, indici și… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Indiferent dacă purtați o ținută casual sau formală, ceasul Emily Westwood va regla întotdeauna ținuta. Cadranul lor albicios se bazează pe un aspect clasic - decorat cu mâini înguste, indici și porumbei la poziția 12. Ceasul este tăiat la încheietura mâinii de o lovitură din Milano din oțel inox placat cu aur roz care se adaptează circumferinței fiecărui încheietura mâinii. Tratează-te cu un supliment care nu te dezamăgește niciodată.

Observații

Ceasul se livrează în Emily Westwoodcutia originală Emily Westwood.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - aurit
Curea
brățară milanese - oțel - aurit
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Dimensiune
38 x 42 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde