Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Glamour Square TLJ1556

Brand: Liu.Jo
Ceasurile pătrate au devenit din ce în ce mai la modă în ultima vreme. Liu.Jo această tendință și fixați-vă ceasul Liu.Jo pe încheietura mâinii. Cadranul lor de aur pariază pe un aspect clasic -… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile pătrate au devenit din ce în ce mai la modă în ultima vreme. Liu.Jo această tendință și fixați-vă ceasul Liu.Jo pe încheietura mâinii. Cadranul lor de aur pariază pe un aspect clasic - decorat cu mâini și indexuri înguste. Cel mai izbitor element este cu siguranță carcasa pătrată din oțel, a cărei margine este decorată cu cristale strălucitoare . Pe încheietura mâinii, ceasul este tăiat cu o tracțiune aurită din Milano, care se adaptează circumferinței fiecărei mâini. Tratează-te cu un add-on de care nimeni nu va lipsi.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel - Acoperire PVD
Curea
aurit - oțel - brățară milanese - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
26 x 26 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde