Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ownstyle TLJ1609

Brand: Liu.Jo
Liu.Jo sunt făcute pentru toate doamnele cu un stilou pentru accesorii atemporale. Cadranul lor argintiu vă va inspira la prima vedere cu tiparele geometrice care fac ca ceasul dvs. să fie cu… Descriere și parametrii

Descriere

Liu.Jo sunt făcute pentru toate doamnele cu un stilou pentru accesorii atemporale. Cadranul lor argintiu vă va inspira la prima vedere cu tiparele geometrice care fac ca ceasul dvs. să fie cu adevărat inconfundabil. Carcasa și tracțiunea sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Adu-ți ținuta la viață cu stil.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Model strojku
Miyota 2305
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
36 x 40 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde