Politica de confidențalitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumeavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Zeppelin LZ 127 Graf Zeppelin 7666-1

Codul produsului: hZP041

Zeppelin LZ 127 Graf Zeppelin 7666-1

Disponibilitate:peste 2 zile la Dv.
Preț:1 436 lei

Adaugă la Preferate

  • Transport gratuit
ZeppelinLZ 127 Graf Zeppelin 7666-17991.34In stock

LZ 127 Zeppelin au fost cele mai importante și cele mai de succes tip de dirijabil Zeppelin . Ei au fost de kilometri istorice reale care nu au fost atinse din nou. Între 1900 și 1938 compania Zeppelin GmbH a creat mai mult de 100 de dirijabile în 27 de versiuni diferite. Cea mai mare a fost în 1938 LZ 129 cu o lungime de 245 m, cu dimensiuni de 41,2 m și un volum de 200.000 m3. Patru motoare diesel Daimler, cu o capacitate de 4.200 PS s-au mutat dirijabil cu o viteză maximă de 131 kilometri pe oră și o autonomie de până la 12.000 km în Japonia, America de Nord și de Sud pentru transportul de pasageri, poștă și mărfuri.

 

piesă de lux din atelierul de brand german Zeppelin va iubi datorită unui design simplu , dar precis. Materiale de calitate și feței luminoase clare pentru a obține chiar și cele mai exigente purtatorului. Modelul este echipat cu cal automat mișcare. 82S5 care conține 21 de blocuri și realizează 21.600 vibrații pe oră. Această piesă elegantă are un Caseback transparent, și o curea din piele neagră de model de crocodil în relief. Ceasuri sunt potrivite pentru toate ocaziile.

 

Brand:

Zeppelin

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :1 cronograf
Dimensiune :mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism ?MecanismAutomat - arcul principal se  deruleaza prin mișcare mecanică a manilor.
Citizen EcoDrive - sistem revoluționar de aprovizionare din energia solara (nu mai schimbați nici o baterie)
Fossil Twist - ceas cu doua mecanisme. Acul indicator al secundelor e este pornit automat, celelalte cu ajutorul mecanismului Quartz.
Mecanic - se reîncarcă prin remontarea rotorului.
Quartz – baterie - mecanismul este aprovizionat de baterii.
Quartz - baterii solare - mecanismul electronic este aprovizionat de la energia luminii.
Seiko kinetic - sistem automat de aprovizionare, o parte din energie este rezervată în gerenator, cu ajutorul acesteia se mareste durata de funcționare.

Pentru mai multe informatii consultați dicționarul de ceasornicărie dicționarul de ceasornicărie.
:
automat - mecanice la mișcarea mânilor
Pentru rezervă de putere :40 oră
Carcas :oțel
Curea :piele
Culoarea curelei/brățării :cafeniu
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
minerale
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :50 m - duș
Greutate :69 g
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :40x44x12 mm
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Alegeți din 31 821
de produse
x