Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ser de netezire Tri-Hyaluronan Complex (Instant Smoothing Serum) 25 ml

Ser inovator care oferă un efect imediat de lifting datorită hidratării intensive și netezirii rapide a suprafeței pielii. Cu utilizarea regulată, previne formarea liniilor fine și a ridurilor. Descriere și parametrii

Descriere

Ser inovator care oferă un efect imediat de lifting datorită hidratării intensive și netezirii rapide a suprafeței pielii. Cu utilizarea regulată, previne formarea liniilor fine și a ridurilor.

Caracteristici:

  • oferă un efect imediat de lifting,
  • acționează împotriva îmbătrânirii pielii,
  • calmează și hidratează,
  • previne formarea ridurilor,
  • potrivit pentru toate tipurile de piele.

Cum se folosește

Masați serul ușor în pielea feței ,a gâtului și decolteului. Aplicați dimineața și seara după curățare minuțioasă și tonifiere. Apoi aplicați crema preferată.

Ingrediente

Aqua (Purified Water, Eau purifiée), Sodium Hyaluronate (Tri-Hyaluronan Complex, Complexe tri-hyaluronique, Plant, Plante), Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde