Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cremă hidratantă antirid White Tea & Phyto-Peptide Extract (Age-Herbal Essences Repair Moisturiser) 60 ml

Crema hidratantă reduce vizibil ridurile și semnele îmbătrânirii, hidratează și hrănește intens pielea. La prima vedere, pielea ta va fi mai tânără și mai elastică.  Descriere și parametrii

Descriere

Crema hidratantă reduce vizibil ridurile și semnele îmbătrânirii, hidratează și hrănește intens pielea. La prima vedere, pielea ta va fi mai tânără și mai elastică. 

Caracteristici:

  • cremă hidratantă antirid,
  • reduce vizibil ridurile,
  • întinde pielea, 
  • o hidratează în profunzime,
  • întinerește pielea, 
  • potrivită pentru toate tipurile de păr.

Cum se folosește

Aplicați cu mișcări ușoare în sus și în afară, lucrând din centrul feței, gâtului și decolteului. Apăsați ușor pe piele pentru a crește absorbția și hidratarea.

Ingrediente

Extract de frunze de Aloe Barbadensis (Aloe Vera), Aqua (Apă purificată), Ulei de semințe de Camellia Oleifera (Camellia), Proteine de grâu hidrolizate de potasiu Olivoyl (și) Alcool cetearilic (și) Oleat de gliceril (și) Stearat de gliceril (plantă), Aqua (și ) Pseudoalteromonas Exopolizaharide (și) Acid citric (și) Salicilat de sodiu (Complex polizaharidic), Aqua (și) Extract de fermentare Pseudoalteromonas (și) Acid salicilic (și) Hidroxid de sodiu (Complex polizaharidic), Alcool cetilic (Plantă), Glicerină , Extract de fermentare Aqua (și) Pseudoalteromonas (și) Proteină de grâu hidrolizată, Proteină de soia hidrolizată, Tripeptidă-10 Citrulină, Tripeptidă-1, Lecitină, Gumă Xantan, Carbomer, Trietanolamină, Caprilil glicol (Peptidă naturală), Aqua (și) Pro și) Fosfat disodic (și) gumă de xantan (și) izomerat zaharidic (și) fosfat sodic (și) caprilat gliceril (complex zaharidic), extract de frunze Camellia Sinensis (ceai alb), caprilat gliceril (plantă), dehidroacetat de sodiu (listat organic) , X gumă anthan (polizaharidă), acid lactic (plantă), tocoferol (vitamina E), extract de macrocarpon (afine), ulei de Lavandula Angustifolia (lavandă), proteină de grâu hidrolizată (plantă), ulei de semințe Petroselinum Crispum (patrunjel), limonen (plantă) ), Linalool (Plantă).

zile
:
ore
:
minute
:
secunde