Mereu a fost el însuși și a devenit unul dintre cei mai vizionari oameni de afaceri ai mediului online din Cehia

Știți datorită cui puteți citi poveștile noastre fashion? Cine a înființat e-shopul nostru? Vi-l prezentăm pe fondatorul companiei Vivantis – Martin Rozhon :-)

De la site-ul celostnímedicina.cz prin prozdravi.cz, a construit timp de 18 ani o companie de miliarde, care în fiecare zi vă oferă orice – de la geantă la parfum. Începutul călătoriei sale de succes sună ca un film american. Totul s-a început când avea douăzeci de ani și era student la universitate, primele comenzi la procesa acasă în camera de zi. El avea grijă de marketing și programare, mama lui achiziționa și ambala mărfurile, iar bunica completa mandatul poștal.

Dar cum a ajuns de la suplimente alimentare la parfumuri sau produse cosmetice? A reflectat ce nu se vinde încă pe internet... Și așa a început cu parfumurile. Cine le-ar cumpăra, fără să le miroase? În plus, parfumurile aveau un avantaj, deoarece încăpeau cu ușurință pe rafturile din depozitul improvizat în dormitor.

Boss No. 6 Bottled - balsam după ras
Hugo Boss
Boss No. 6 Bottled - balsam după ras
estimam pe 24.4. la Dv.
Acqua Di Gio Pour Homme - EDT
BestsellerAvantajos
Giorgio Armani
Acqua Di Gio Pour Homme - EDT
estimam pe 24.4. la Dv.

Fiecare sfârșit este un nou început


Martin Rozhoň în acest an a transmis compania Vivantis grupului Mall Group. "Vivantis-ul este copilul meu care a devenit deja matur și a venit vremea să-l las să plece mai departe în lume", explică Martin plecarea sa de la Vivantis. "Chiar dacă nu mai sunt în compania Vivantis, ea face parte din mine. Întotdeauna o voi urmări și o voi sprijini din afară" a adăugat el.

Dar nu a părăsit lumea businessului. Se ocupă acum de start-up-uri, proiecte mici în stadii incipiente. "Deorece am trecut prin asta, văd lucrurile cu câțiva paș înainte. Pot să contribui cu ceva și chiar îmi place să-i ajut", spune Martin. Unul dintre aceste proiecte are legătură cu Vivantis. Dacă de regulă investește în proiectele online, a ales și un star-up care lucrează la un nou medicament împotriva cancerului. Are legătură cu produsul OVOSAN, care se comercializează pe prozdravi.cz încă de la început. "Dacă nu aș fi știut produsul, nu m-aș fi implicat", adaugă el.

Apropo, știți de unde provine numele fantastic Vivantis? A fost inspirat de la cuvântul latin viva, care se traduce ca glorie, iar Vivantis-ului îi este specific acest nume. :-) În curând și în familia Rozhoň va fi un motiv de sărbătoare. Familia lor din trei membri se va mări cu încă unul. Iar fiica lui Martin –Rozárka îl așteaptă cu
cea mai mare nerăbdare.

 

Cercei din argint cu pietre de zircon Angel Wings 5218 00
Preciosa
Cercei din argint cu pietre de zircon Angel Wings 5218 00
estimam pe 24.4. la Dv.
Eternity - EDP
Bestseller
Calvin Klein
Eternity - EDP
estimam pe 24.4. la Dv.
Colier din argint cu zirconi Angel Wings 5217 00
Preciosa
Colier din argint cu zirconi Angel Wings 5217 00
estimam pe 24.4. la Dv.

Familia e unică


Deși nu i-a fost ușor să lase Vivantis-ul, Martin are acum mai mult timp pentru familie. Este evident că toată lumea se bucură de acest fapt. Dar cui îi seamănă Rozárka? Hmm, după noi e un amestec adevărat dintre părinți. Acăpărătoare ca tata și gingașă ca mama. Cu propriile ochi și urechi, am urmărit modul în care o prințesă în rochie roz a devenit comandantul tatălui, ca un tigru adevărat. :-)

Dacă tot am ajuns la rochia Rozarinei – să vedem în care ținută se simt damele ele înseși? Soția lui Martin, Petra, adoră materialele naturale: "Îmi plac nuanțele viu colorate. Vara, aproape că niciodată nu mă veți vedea în nimic altceva, decât rochii și șlapi", recunoaște Petra. Iar Rozarka? Ea, ca orice fetiță, iubește culoarea roz.

Princess - EDT
EP Line
Princess - EDT
momentan indisponibil

Unde și în ce ținută se simte Martin el însuși?

 

Vara asta familia Rozhoň se bucură de timpul petrecut împreună. Așteptarea bebelușului are loc în cabană, unde se ascund de temperaturile tropicale, se relaxează și se bucură de viață, mai ales Rozárka, fiica lor de trei ani. Toți trei se plimbă cu bicicleta din când în când, iar una dintre cele mai populare ținte este Hospital Kuks. Le-a fascinat nu numai prin clădirea în stil baroc, ci și sculpturile Virtuților și Viciilor a lui Braun și scenele din Betleem. Deci destinația pentru sesiunea foto a fost clară de la început. :-) Familia Rozhoň a făcut o alegere pefectă. Deși a fost o zi călduroasă de august, în împrejurimile naturii nu părea așa. În plus, Martin, Petra și Rozárka știu cum să stea în fața aparatului de fotografiat.

În care ținută Martin se simte el însuși, nu doar în fața camerei, dar și în viața de zi cu zi? Aproape întotdeauna preferă haine monocromatice. Culorile sale preferate sunt gri, alb și albastru. Probabil nu îl veți vedea în piese cu imprimuri extravagante sau logo-uri mari. Preferă tonuri discrete și un stil confortabil și sportiv elegant

Ce să spunem la încheiere? În ciuda faptului că Martin rareori trece pe la Vivantis, valorile sale ca sinceritate, optimism și entuziasm rămân în Vivantis.

CK One - EDT
BestsellerPână la -11 %Avantajos
Calvin Klein
CK One - EDT
estimam pe 24.4. la Dv.
Ulei uscat multifuncțional Huile Prodigieuse (Multi-Purpose Dry Oil)
Bestseller
Nuxe
Ulei uscat multifuncțional Huile Prodigieuse (Multi-Purpose Dry Oil)
estimam pe 24.4. la Dv.

V-a plăcut povestea fashion cu Martin Rozhoň? Distribuiți-o prietenelor.