Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

A Way For Her - EDT

Brand: Trussardi Cod: pTR035
Variante produs (1):

Descriere

Trussardi o modalitate pentru ei este un parfum floral oriental pentru femei. A fost lansat în 2014,. Acest parfum floral-fructat senzual creat parfumuri Sieuzac Lucas și David Apel. Scent deschide bergamot, piersica si ceai alb. Inima parfumului miroși tuberoza si iasomie bază miros atunci ambroxane, vetiver, mosc, lemn de santal si vanilie.

Compoziție

Cap

bergamota, ceai alb, piersic

inimă

tuberoze, iasomie

Fundație

note lemnoase, mosc, vanilie

Parametrii

Origine
Italiană

Produkt je také v sekcích

Brand: Trussardi

Trussardi brand a fost fondata in 1911 in Bergamo, Italia. Datorită noilor metode de producție și materiale inovatoare la nivel global a devenit cunoscut si respectat. Trussardi este marca de confort, comoditate și spontaneitate. Dante, tatăl marca Trussardi, sa născut în 1910 în Bergamo, Italia. Face evenimente de afaceri Trussardi intrat mai târziu, nepotul lui Dante Nicola. După moartea subită a lui Dante, în 1970, a preluat afacerea Nicola. Toate forțele implicate în dezvoltarea companiei, care a început să producă produse din piele, sub forma de genti celebre, prima colecție a brandului Trussardi introdus în 1973. În 1999, după moartea lui Nicola angajat tradiție Beatrice și Frencesco. Sub marca Trussardi găsi parfumuri barbati si femei. Încercați parfum italian autentic!

Trussardi
zile
:
ore
:
minute
:
secunde