Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

A Way For Her - EDT

Brand: Trussardi
Trussardi o modalitate pentru ei este un parfum floral oriental pentru femei. A fost lansat în 2014,. Acest parfum floral-fructat senzual creat parfumuri Sieuzac Lucas și David Apel. Scent deschide… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Trussardi o modalitate pentru ei este un parfum floral oriental pentru femei. A fost lansat în 2014,. Acest parfum floral-fructat senzual creat parfumuri Sieuzac Lucas și David Apel. Scent deschide bergamot, piersica si ceai alb. Inima parfumului miroși tuberoza si iasomie bază miros atunci ambroxane, vetiver, mosc, lemn de santal si vanilie.

Compoziție

Cap

bergamota, ceai alb, piersic

inimă

tuberoze, iasomie

Fundație

note lemnoase, mosc, vanilie

Parametrii

Origine
Italiană