Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

- EDT 50 ml + Gel de duș 75 ml + Balsam după ras 100ml

Brand: Armani
Parfumul este inspirat din frumusețea Pantelleriei, unde Armani și-a petrecut sărbătorile. Acqua Di Gio este creat pentru bărbații liberi și aventurieri, plini de libertate. Întreaga compoziție se… Descriere și parametrii

Descriere

Parfumul este inspirat din frumusețea Pantelleriei, unde Armani și-a petrecut sărbătorile. Acqua Di Gio este creat pentru bărbații liberi și aventurieri, plini de libertate. Întreaga compoziție se bazează pe armonia perfectă de tonuri de apă de mare dulce și sărate și tonuri subtile ale razelor soarelui pe piele.

Compoziție

Cap

bergamota calabrez, neroli, mandarină

Inimă

petale de iasomie, trandafir, rozmarin

Fundație

paciuli, kaki

zile
:
ore
:
minute
:
secunde