Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Silver Black - EDT

Brand: Azzaro
Azzaro Silver Negru este un citrice-lemnoase, parfum proaspat pentru barbati, care se deschide note proaspete de mere, bergamot, tei si anason. Inima este coriandru ascuns, cardamom si ienupăr pot fi… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Azzaro Silver Negru este un citrice-lemnoase, parfum proaspat pentru barbati, care se deschide note proaspete de mere, bergamot, tei si anason. Inima este coriandru ascuns, cardamom si ienupăr pot fi găsite la baza de lemn de santal, mosc, vetiver si patchouli.

Parfum a fost lansat în 2005.

Compoziție

Cap

mar, bergamot, tei, anason

inimă

coriandru, cardamom, ienupăr

Fundație

lemn de santal, mosc, vetiver, patchouli

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde