Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Azzaro Pour Homme Elixir - EDT

Brand: Azzaro
Azzaro Pour Homme Elixir este un parfum pentru barbati, parfum dulce oriental ce se deschide note de bergamota, boabe de tonka, lavanda, garoafa și licheni. Apoi, treptat fuzionează parfum de citrice… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Azzaro Pour Homme Elixir este un parfum pentru barbati, parfum dulce oriental ce se deschide note de bergamota, boabe de tonka, lavanda, garoafa și licheni. Apoi, treptat fuzionează parfum de citrice intr-o inima-dulce -  lamaie, mandarina, vanilie si benzoina. In baza este ascuns un amestec de coacaze negre, pere și labdanumu.

Acesta a fost lansat pe piata în anul 2009.

Compoziție

Cap

bergamot, boabe de tonka, lavanda, roz, lichen

inimă

lamaie, mandarina, vanilie, benzoina

Fundație

coacăz negru, pere, labdanum

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde