Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Blue Land - EDT

Brand: Trussardi Cod: pTR044
Variante produs (1):

Descriere

Parfumul bărbătesc Blue Land de la bradul Trussardi evocă un sentiment de uniticitate  și atașament față de rădăcini. Te va însoți   într-o călătorie în țara  emoțiilor  absolute. Puterea și frumusețea naturii  in combinatie cu  mâinile omenești au creat  scene remarcabile. Albastrul este culoarea de apusului de  soare, luminei si energiei. Este un fascicul albastru ca cerul care  simbolizează un sentiment de independență și libertate.

Compoziție

Cap

lichen, mar verde, portocaliu

inimă

note marine, ghimbir, lavanda

Fundație

vetiver, lemn de casmir piele de căprioară

Parametrii

Origine
Italiană

Produkt je také v sekcích

Brand: Trussardi

Trussardi brand a fost fondata in 1911 in Bergamo, Italia. Datorită noilor metode de producție și materiale inovatoare la nivel global a devenit cunoscut si respectat. Trussardi este marca de confort, comoditate și spontaneitate. Dante, tatăl marca Trussardi, sa născut în 1910 în Bergamo, Italia. Face evenimente de afaceri Trussardi intrat mai târziu, nepotul lui Dante Nicola. După moartea subită a lui Dante, în 1970, a preluat afacerea Nicola. Toate forțele implicate în dezvoltarea companiei, care a început să producă produse din piele, sub forma de genti celebre, prima colecție a brandului Trussardi introdus în 1973. În 1999, după moartea lui Nicola angajat tradiție Beatrice și Frencesco. Sub marca Trussardi găsi parfumuri barbati si femei. Încercați parfum italian autentic!

Trussardi
zile
:
ore
:
minute
:
secunde