Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Boss No. 6 Bottled Unlimited - deodorant solid

Brand: Hugo Boss
Seful Nr 6 nelimitat de la marca Hugo Boss este un parfum aromat pentru fougerová om neimblanzita. Unlimited este o altă versiune a Boss parfum original, Nr 6, care este unul dintre cele mai populare… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Seful Nr 6 nelimitat de la marca Hugo Boss este un parfum aromat pentru fougerová om neimblanzita. Unlimited este o altă versiune a Boss parfum original, Nr 6, care este unul dintre cele mai populare parfumuri cele mai de pe piata din anul 1998! Seful Nr 6 nelimitat nu are limite, este sălbatic și extreme. Se deschide tonurile ascuțite de menta proaspete, care trec în labdanum și totul închis coarde catifelată lemnoase.

 

Acesta a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

mentă

inimă

labdanum

Fundație

note lemnoase

zile
:
ore
:
minute
:
secunde