Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Boss The Scent - EDT

Brand: Hugo Boss
Hugo Boss crede în seducție care atacă mintea și lasă o urmă de durată. Mirosul care creează acest efect este absolut unic. BOSS SCENT se mândrește cu ingrediente exclusive din Africa: manika de… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Hugo Boss crede în seducție care atacă mintea și lasă o urmă de durată. Mirosul care creează acest efect este absolut unic. BOSS SCENT se mândrește cu ingrediente exclusive din Africa: manika de fructe afrodisiace, evocând maracuja și rom. Ea evocă și ceva mai profund și mai intimidant: atragerea dorinței și creșterea amintirilor. Efectul său este puternic, original, niciodată uitat.

Compoziție

Cap

ghimbir, bergamot, mandarina

inimă

maninka, lavandă

Fundație

piele, tonuri de lemn

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde