Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bright Crystal Absolu - EDP TESTER

Brand: Versace
Bazat pe populara serie Bright Crystal ,  Versace lansează versiunea îmbunătățită a Bright Crystal Absolu cu speranța că fanii seriei originale vor fi incantați. Donatella Versace subliniază faptul… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Bazat pe populara serie Bright Crystal , Versace lansează versiunea îmbunătățită a Bright Crystal Absolu cu speranța că fanii seriei originale vor fi incantați. Donatella Versace subliniază faptul că este un miros mai puternic , cu durată mai lungă a mirosului, compoziția oferă un parfum vibrant plin de iubire. Butelia își păstrează aceeași formă, dar a primit o nuanța roz mai întunecată,si mai intensă.

 

Pe piață, această parfum a fost lansat în 2013.

Compoziție

Cap

Yuzu, rodie

inimă

magnolie, zmeură, bujor, floare de lotus

Fundație

ambră, mosc, lemn de mahon

Parametrii

Origine
Italiană

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde