Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eternity For Men Intense - EDT

Brand: Calvin Klein
Parfum Eternity For Men Intense este un simbol al iubirii eterne si relatii romantice. Unul dintre trucuri foarte povedeným Calvine Kleina. Acesta este compus din bergamot, grapefruit, piper… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Parfum Eternity For Men Intense este un simbol al iubirii eterne si relatii romantice. Unul dintre trucuri foarte povedeným Calvine Kleina. Acesta este compus din bergamot, grapefruit, piper alb si ceaiuri negre. Mai mult, Iris, geranium, lavanda si rubarbă. În concluzie, cedru, vetiver si lemn de casmir.

Compoziție

Cap
bergamot, grapefruit, piper alb, ceai negru
inimă
iris, muscata, rubarbă, lavanda
Fundație
cedru, vetiver, lemn de cașmir
zile
:
ore
:
minute
:
secunde