Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Obsessed For Men - EDT

Brand: Calvin Klein
Obsedat pentru barbati este un parfum oriental lemnoase pentru bărbați. Parfumul își amintește vechea dragoste. Aceasta evocă senzația de piele, care este conținut în inima parfumului. În general,… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Obsedat pentru barbati este un parfum oriental lemnoase pentru bărbați. Parfumul își amintește vechea dragoste. Aceasta evocă senzația de piele, care este conținut în inima parfumului. În general, parfumul este compus din grapefuitu, piper Sichuan si cardamom. La centrul de piele menționat, cedru si labdanum. Practic ai miros de vanilie, paciuli si ambroxane.

Parfumul a fost lansat în 2017.

Compoziție

Cap

grapefruit, Szechuan piper, nucsoara

inimă

cedru, labdanum, piele

Fundație

vanilie, patchouli, ambroxane

zile
:
ore
:
minute
:
secunde