Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Climacool - gel de duș

Brand: Adidas
Se spală cu parfum de menta proaspata creat din capsule speciale, care se actualizează pielea. După spălarea frunzelor pentru o lungă perioadă de timp un sentiment de curățenie, și cu atât mai mult… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Se spală cu parfum de menta proaspata creat din capsule speciale, care se actualizează pielea. După spălarea frunzelor pentru o lungă perioadă de timp un sentiment de curățenie, și cu atât mai mult transpiri mai mult reîmprospătează corpul tau. Se compune din frunze verzi de iarba, lamaie, mere și piersici. In plus, parfumul evoluează într-un trandafir, crin din vale, violete și Cyclamen. Se încheie cu nucșoară, lemn de santal si cedru.

Gel de dus perfect pentru sport-minded femei perfecte.

Compoziție

Cap

frunze verzi de iarbă, lamaie, mere, piersici

inimă

trandafir, crin, ciclamen, violet

Fundație

mosc, lemn de santal, lemn de cedru