Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

The Brilliant Game - EDT

Brand: Davidoff
Mirosul de joc Brilliant de Davidoff este un parfum lemnos oriental, care a fost creat în 2014. Acesta conține, în sine, o mulțime de componente excepționale, cum ar. Carmel, cumarina,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Mirosul de joc Brilliant de Davidoff este un parfum lemnos oriental, care a fost creat în 2014. Acesta conține, în sine, o mulțime de componente excepționale, cum ar. Carmel, cumarina, vermut, Campari și multe altele. Lasă-te fermecat de acest parfum masculin fermecător!

Compoziție

Cap
lamaie, portocala amara, salvie, fructe de padure rosii, vermut, Campari
inimă
floare de portocal, lemn de cedru
Fundație
cumarină, caramel, fân, boabe de tonka
zile
:
ore
:
minute
:
secunde