Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Decibel - deodorant solid

Brand: Azzaro
Azzaro a lansat un parfum Decibel, acesta este un parfum oriental picant pentru barbati care iubesc parfum intens. Acasă parfum ascunde de lamaie, aldehide si lemn dulce, inima este o combinație de… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Azzaro a lansat un parfum Decibel, acesta este un parfum oriental picant pentru barbati care iubesc parfum intens. Acasă parfum ascunde de lamaie, aldehide si lemn dulce, inima este o combinație de violet și tămâie. Baza este compusa din vetiver, boabe de tonka si vanilie.

Lansarea parfum prezentat în 2011.

Compoziție

Cap

lamaie, aldehide, lemn dulce

inimă

tămâie, violet

Fundație

vetiver, boabe de tonka, vanilie

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde