Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Dior Homme Parfum - EDP

Brand: Dior
Parfumul Dior Homme este un parfum pentru bărbații unici. Irisul toscan și portocalul italian vă vor cuceri cu tonuri proaspete la inceput. Pielea elegantă se combină cu agar rar și lemn de santal,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Parfumul Dior Homme este un parfum pentru bărbații unici. Irisul toscan și portocalul italian vă vor cuceri cu tonuri proaspete la inceput. Pielea elegantă se combină cu agar rar și lemn de santal, cedru și ambretă pentru a adăuga mirosului cev special.

Parfumul a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

iris toscan, portocal Italian

inimă

trandafiri .piele

Fundație

lemn de agar, lemn de santal, cedru, Ambrette

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde