Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Duna Pour Homme - EDT

Brand: Dior
Viril, atemporal, sexy. Dior Dune Pour Homme este un parfum verde, lemnos, care este proiectat astfel încât să se potrivească pentru fiecare om confortabil. Acest parfum folosește… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Viril, atemporal, sexy. Dior Dune Pour Homme este un parfum verde, lemnos, care este proiectat astfel încât să se potrivească pentru fiecare om confortabil. Acest parfum folosește prospețimea pădurii și a oceanului pentru a crea un sentiment de sexy bărbătesc. Butelia reprezinta o duna de nisip pe malul Atlanticului.

 

Parfum a fost introdus în 1997.

Compoziție

Cap
salvie, busuioc, frunze de smochin, cassia
inimă
Mignonette, fig lemn, trandafir
Fundație
vanilie, lemn de santal, lemn de cedru, boabe de tonka

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde