Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Women Energizing - EDP TESTER

Brand: DKNY
DKNY Women Energizing este mirosul floral pentru femei care iubesc aromele excepționale.Parfumul deschide tonuri de citrice, violete și frunze de vodcă. În inima parfumului găsim flori - orhidee,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

DKNY Women Energizing este mirosul floral pentru femei care iubesc aromele excepționale.Parfumul deschide tonuri de citrice, violete și frunze de vodcă. În inima parfumului găsim flori - orhidee, lotus și narcise. Baza este exclusiv lemnoasă și conține tonuri de mesteacăn și lemn.

Parfumul DKNY fost lansat în 2011.

Compoziție

Cap

citrice, narcise, viorele

inimă

narcisa,lotus, orchdei

Fundație

mesteacan, note lemnoase