Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Ange Ou Démon Le Secret (2014) - EDP TESTER

Brand: Givenchy Cod: pTESTER1926

Descriere

Givenchy lansează Ange Ou Demon Le Secret 2014, introdus inițial în 2009 ca un parfum floral, proaspăt.

Compoziția rămâne fidelă compoziției florilor albe și ceaiului de iasomie. Notele inițiale sunt frunze de ceai, lămâie și merișor. Iasomia din inimă este amestecată cu coarde de bujor alb și crin de apă. Tonurile de bază includ tonuri de paciuli, mosc și lemn ușor.

Compoziție

Cap

lamaie, frunze de ceai, afine

inimă

bujor, crin, iasomie

Fundație

patchouli, note lemnoase, mosc

Parametrii

Origine
Franceză
Brand: Givenchy

Givenchy a fost infiintata la inceputul anului 50. zboară prima casa de moda și Met Audrey Hepburn, pentru care a început proiectarea haine. Din atelierul său vine în plus față de haine uimitoare și cosmetice și parfumuri, care se datorează unicitatea foarte popular. Givenchy parfum marca a sărbătorit la începutul un mare succes. Fața de marca a devenit o celebritate cuplu de renume mondial. Din colecția de parfumuri este ceva pentru toată lumea. Givenchy imbina modernitatea cu clasic și mai presus de toate, cu curaj.

Givenchy
zile
:
ore
:
minute
:
secunde