Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Boss No. 6 Collector`s Edition - EDT

Brand: Hugo Boss
Hugo Boss No.6 Collector´s Edition reprezinta un om modern care iubește eleganța și stilul clasic. Compoziția bogată combină tonurile de fructe și flori proaspete. Acest parfum unic este imbunatatit… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Hugo Boss No.6 Collector´s Edition reprezinta un om modern care iubește eleganța și stilul clasic. Compoziția bogată combină tonurile de fructe și flori proaspete. Acest parfum unic este imbunatatit de aroma condimentelor și a lemnului. Esența rezultată vă va uimi cu unicitatea sa. Parfumul rafinat al ediției colecției Hugo Boss nr.6 subliniază masculinitatea și forța.

Compoziție

Cap

muscat, lichen, mere, bergamot, prune

inimă

lemn de mahon, scortisoara, garoafa

Fundație

măsline, vanilie, vetiver, lemn de cedru, lemn de santal

zile
:
ore
:
minute
:
secunde