Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ma Vie Pour Femme Intense - EDP

Brand: Hugo Boss
În ianuarie 2016 a introdus un brand Hugo Boss parfum Ma Vie Pour Femme Intens pentru femei. Ea se bazează pe parfum clasic Ma Vie Pour Femme din 2014, dar este chiar sticla mai intezivněj… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

În ianuarie 2016 a introdus un brand Hugo Boss parfum Ma Vie Pour Femme Intens pentru femei. Ea se bazează pe parfum clasic Ma Vie Pour Femme din 2014, dar este chiar sticla mai intezivnější de parfum cu o nuanta mai inchisa de roz. Lasa Jinx acest floral-lemnos îmbină tonuri.

Compoziție

Cap

floare cactus

inimă

trandafiri

Fundație

lemn de cedru