Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Instinct - loțiune după ras

Brand: David Beckham
Concentrația netă de nerv și energie. De mirosul lovituri fulger imediat de prospețime datorită bergamot italian, în timp ce un amestec spumant de portocale mandarine, și acesta oferă înveselitor de… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Concentrația netă de nerv și energie. De mirosul lovituri fulger imediat de prospețime datorită bergamot italian, în timp ce un amestec spumant de portocale mandarine, și acesta oferă înveselitor de deschidere coardă. puterea instinctivă de caracter și intuiție. Trio neașteptat și surprinzător de elemente contrastante, în inima parfumului duce la parfumuri cu adevărat modernă. Se încălzește anason stelat picant, vibratii subtile de cardamom picant și nedisimulată forțele de provocare cuișoare miros dezvăluie personalitatea neconvențională și fără compromisuri. Senzuala plin de adancimea emoție. Acum vine cuvântul dintr-un val de senzualitate ca atemporală și prețioase vetiver Haiti și paciuli intensă. Această senzualitate este reliefată atingere moale chihlimbar alb. Această concluzie parfumat care redefinește codul masculinitatea elegant.

Compoziție

Cap

Bergamota italiana, Orange, mandarin

inimă

anason stelat, cardamom, cuișoare

Fundație

Vetiver haitian, paciuli, ambră albă

zile
:
ore
:
minute
:
secunde