Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

L`Eau D`Issey Florale - EDT

Brand: Issey Miyake
Parfumul floral-dulce pentru femei de la marca Issey Miyake- este Eau D'Issey L'Florale. Daca vă place mirosul plin de flori, acest parfum este exact pentru dvs! Introducerea este din… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Parfumul floral-dulce pentru femei de la marca Issey Miyake- este Eau D'Issey L'Florale. Daca vă place mirosul plin de flori, acest parfum este exact pentru dvs! Introducerea este din mandarine suculente,inima parfumului include trandafir și crin și întreaga compoziție este inchisă cu note lemnoase.

Parfumul a fost lansat în anul 2011.

Compoziție

Cap

mandarine

inimă

trandafiri, crini

Fundație

note lemnoase