Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

VIP Club Pure Woody by Harry Fremont - EDT

Brand: Mercedes-Benz
parfum aromat pentru bărbați VIP Club Pure Woody by Harry Fremont tu de la bun început inspira arome proaspete de mere verzi, care sunt amestecate cu un ghimbir picant, picant si cardamom. inimă… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

parfum aromat pentru bărbați VIP Club Pure Woody by Harry Fremont tu de la bun început inspira arome proaspete de mere verzi, care sunt amestecate cu un ghimbir picant, picant si cardamom. inimă flori va atenua tonurile ascuțite de salvie. Culoare aurie adauga chihlimbar.

 

Parfum a fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

ghimbir, nucșoară, mar verde

inimă

geranium, frunze violet, salvie

Fundație

Amber p>

zile
:
ore
:
minute
:
secunde