Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

My Scent - EDT

Brand: Trussardi
My Scent by Trussardi este un buchet fermecător și tânăr de flori proaspete, legate de tonuri nobile și senzuale. Introducerea introduce un amestec de flori și pere, apoi un semn de trandafir și… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

My Scent by Trussardi este un buchet fermecător și tânăr de flori proaspete, legate de tonuri nobile și senzuale. Introducerea introduce un amestec de flori și pere, apoi un semn de trandafir și liliac pe cuvânt și în cele din urmă un mosc, lemn de cașmir și un spinner.

A fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

pere, note florale

inimă

liliac, trandafir

Fundație

mosc, lemn cașmir, heliotrop

Parametrii

Origine
Italiană