Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Luna Rossa - After Shave

Brand: Prada
În 2012, brandul a introdus parfumuri un alt Prada bărbați numit Luna Rosa. Parfum este numit după tip SAIL "Red Moon", care participă la competiții americane. La crearea unui parfum inspirat de… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

În 2012, brandul a introdus parfumuri un alt Prada bărbați numit Luna Rosa. Parfum este numit după tip SAIL "Red Moon", care participă la competiții americane. La crearea unui parfum inspirat de lumea producatorilor de navigatie, faunei sălbatice marin, o pasiune pentru inovație și victorie.

Compoziție

Cap

Orange, lavanda

inimă

menta, salvie

Fundație

ambroxane, seminte Ambrette

zile
:
ore
:
minute
:
secunde