Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Rockin´Rio 2011 - EDT

Brand: Escada Cod: pES098
Variante produs (1):

Descriere

Vara este un timp minunat, care solicită literalmente pentru noi, să se simtă mai bine. Limitat reemitere 3 parfum de Escada comemora trio de succes de arome care evoca o atmosferă adevărată de vară. Sexy Graffiti, Rockin'Rio și Insula sărut din nou ne invită într-o călătorie pentru a frumoase destinatii de vacanta. Flacoane parfum este prezentă în noua versiune. Mai mult, ele sunt decorate cu imagini stilizate ale unui detaliu tipic pentru o destinație - zgârie-nori roz Sexy Graffiti, Rockin'Rio portocaliu pentru soare și palmier pentru Blue Island Pupic. Corp de sticlă încoronat cu un capac de metal și panglică ESCADA logo.

Rockin'Rio este un parfum tineresc, floral, care are un caracter subtil, dar reîmprospătarea atins o combinație util de nucă de cocos și ananas. Aroma tropicala evocă o combinație foarte început a mandarinei și papaya, inima amestecă blând bomboane coardă de bumbac și piersici suculente și intră în capătul cald al notei de lemn de santal cu o ușoară gust de mosc.

Compoziție

Cap

mandarin, ananas, nucă de cocos, papaya

inimă

vată de zahăr, piersic

Fundație

mosc, lemn de santal

Brand: Escada

Escada, este combinația perfectă de moda, ceasuri si lumea parfum. Acesta este un brand de lux modest și de înaltă calitate. Mark combină foarte imaginativ lumea modei, accesorii de moda si plin de farmec lume de parfum. În același spirit, bine produs parfumuri. Cea mai mare parte dulce, dar în stare proaspătă și trendy.Značka Escada opereaza in 60 de tari si in randul consumatorilor bucura de o mare popularitate. Între fani permanente și regulate de tip boutique de moda Escada este un lung șir de femei celebre în lume socială și culturală.

Escada marca fondat de cuplu Wolfgang și Margaretha Leyovi în 1978 la Munchen. Piese de moda a atras imediat datorită tăiat și de precizie combinatii de culori sofisticate.

Primul parfum Escada sa născut în 1990. Compoziția parfum a fost într-adevăr compus strălucit și clienții au fost incantati. Escada pentru că a venit cu conceptul de parfumuri de sezon, care sa dovedit de succes și așa este în fiecare an a pregătit o nouă ediție limitată. Parfumuri Escada care sunt deja tipice. De exemplu, încercați să o proaspata oriental apă de parfum Escada Magnetism, care învăluie în parfumul de frezie, iasomie și flori de migdale. Pentru sniffing în valoare, de asemenea, Escada especiall cu un dram de grație de lux la compoziția parfum de trandafiri dominat. Ylang ylang completează fin tonul floral.

Escada