Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rockin´Rio 2011 - EDT

Brand: Escada
Vara este un timp minunat, care solicită literalmente pentru noi, să se simtă mai bine. Limitat reemitere 3 parfum de Escada comemora trio de succes de arome care evoca o atmosferă adevărată de vară.… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Vara este un timp minunat, care solicită literalmente pentru noi, să se simtă mai bine. Limitat reemitere 3 parfum de Escada comemora trio de succes de arome care evoca o atmosferă adevărată de vară. Sexy Graffiti, Rockin'Rio și Insula sărut din nou ne invită într-o călătorie pentru a frumoase destinatii de vacanta. Flacoane parfum este prezentă în noua versiune. Mai mult, ele sunt decorate cu imagini stilizate ale unui detaliu tipic pentru o destinație - zgârie-nori roz Sexy Graffiti, Rockin'Rio portocaliu pentru soare și palmier pentru Blue Island Pupic. Corp de sticlă încoronat cu un capac de metal și panglică ESCADA logo.

Rockin'Rio este un parfum tineresc, floral, care are un caracter subtil, dar reîmprospătarea atins o combinație util de nucă de cocos și ananas. Aroma tropicala evocă o combinație foarte început a mandarinei și papaya, inima amestecă blând bomboane coardă de bumbac și piersici suculente și intră în capătul cald al notei de lemn de santal cu o ușoară gust de mosc.

Compoziție

Cap

mandarin, ananas, nucă de cocos, papaya

inimă

vată de zahăr, piersic

Fundație

mosc, lemn de santal