Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

The One Essence - EDP

Esenta Una este plina de flori delicate, fructe suculente și tonuri captivante ale ambrei. Mirosul de portocale proaspete si bergamota. Exotic Lychee adauga o nota de parfum suculent. La centrul de … Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Esenta Una este plina de flori delicate, fructe suculente și tonuri captivante ale ambrei. Mirosul de portocale proaspete si bergamota. Exotic Lychee adauga o nota de parfum suculent. La centrul de înflorire buchet de flori seducătoare perfectă. Tonurile atemporal de crin insotite de iasomie si crin din vale accentuează frumusețea feminină și seducție. Această interacțiune perfectă adaugă arome subtile de ambră, vanilie si vetiver impetuos.

 

Acesta a fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

portocaliu, bergamot, lychee, piersici

inimă

crin, iasomie, crin din vale

Fundație

ambră, vanilie, vetiver

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
: