Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Touch of Seduction - EDP

Touch of Seducție de la marca Christina Aguilera este un parfum fructat floral pentru femei, care se deschide cu note fructate de zmeura, lychee si freziei. Inima este deja destul de floral si este… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Touch of Seducție de la marca Christina Aguilera este un parfum fructat floral pentru femei, care se deschide cu note fructate de zmeura, lychee si freziei. Inima este deja destul de floral si este format din trandafiri, caprifoi si iris - în cele din urmă se închide miros de lemn de santal, vanilie si mosc.

Acesta a fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

frezii, zmeura, lychee

inimă

iris, caprifoi, trandafiri

Fundație

lemn de santal, vanilie, mosc