Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Velvet Exotic Leather - EDP

Oriental, picant - acest lucru este parfum de apă de Velvet Exotic Leather din Dolce Velvet Exotic Leather marca Dolce & Gabbana. Acest parfum este unisex - este, prin urmare, potrivit atât… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Oriental, picant - acest lucru este parfum de apă de Velvet Exotic Leather din Dolce Velvet Exotic Leather marca Dolce & Gabbana. Acest parfum este unisex - este, prin urmare, potrivit atât pentru bărbați și femei, pentru a da tuturor celor care iubesc mireasma excepțională și de lungă durată. Lasa personalitatea sublinia parfum de Velvet Exotic Leather din Velvet Exotic Leather .

Compoziție

Cap

labdanum, piele, styrax

inimă

ienupăr, sagebrush, lavanda

Fundație

rășini, tămâie, rom

Parametrii

Origine
Italiană