Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Versace Woman - EDP TESTER

Brand: Versace
Versace Woman este parfum de bun gust și foarte seducătoare pentru o femeie cu un simț modern al frumusețe. Bogată Parfumul si perfect pentru cele mai multe ori. Imbrac-o în timpul zilei sau seara,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Versace Woman este parfum de bun gust și foarte seducătoare pentru o femeie cu un simț modern al frumusețe. Bogată Parfumul si perfect pentru cele mai multe ori. Imbrac-o în timpul zilei sau seara, întotdeauna va fi mare împreună și de a atrage atenția în jurul valorii de!

Parfum a fost lansat în anul 2000.

Compoziție

Cap

frunza de iasomie, bergamota, trandafir

inimă

prună, lotus, zmeură, cedru

Fundație

mosc, ambră

Parametrii

Origine
Italiană